Presentasjon av barnehagen

Ekeberg barnehage er en privat barnehage som startet opp i 1995. Siden den gang har vi vokst fra 18 til 65 plasser. Personalet telte fire personer, i dag er vi 16 voksne.

Uansett antall eller størrelse har det vært og er fortsatt viktig for oss å være en raus barnehage. Det innebærer at vi yter god service, liker forventninger og viser respekt for alle.

Vi vil være i utvikling både personlig og faglig for å «bli litt bedre enn i går». Du skal føle deg velkommen og bli møtt av blide og vennlige mennesker. Ekeberg barnehage har et stabilt personale hvor mange har jobbet sammen i flere år. Barnehagen har seks pedagoger (snart sju), en barne- og ungdomsarbeider, en lærling barne- og ungdomsarbeider og åtte assistenter med ulik faglig bakgrunn.

I tillegg har barnehagen egen kjøkkenhjelp som lager middag to dager i uka. Barnehagen har skogen tett ved og bruker den som lekeplass og turmål ofte.